Wie is Taxatie Utrecht?

Taxatie Utrecht is een professioneel en betrouwbaar taxatiebureau. Het is voor ons mogelijk de eventuele invloed van externe factoren op het pand dat u wilt laten taxeren goed in te schatten. Dit is mogelijk doordat onze taxateurs de regio Utrecht uitstekend kennen. Tegen een zeer voordelige prijs kunnen wij binnen vijf dagen een zeer uitgebreid en kwalitatief sterk rapport voor u leveren. Aan onze eindeloos lange rij met tevreden klanten zouden wij u graag toevoegen. Het team van Taxatie Utrecht is uiterst gedreven, ervaren en heeft een gemiddelde leeftijd van vijfendertig.

Alleen taxaties

Onze focus wordt enkel en alleen op taxaties gelegd. Het is voor ons mogelijk om enorm voordelige prijzen te hanteren, doordat wij enkel het taxeren als specialisme hebben. Bij Taxatie Utrecht hebt u buiten de goedkope prijzen het voordeel dat onze taxateurs dankzij continue specialisatie absolute meesters in hun vak zijn geworden.

De werkwijze van Taxatie Utrecht

Het is voor Taxatie Utrecht mogelijk haar diensten aan te bieden tegen voordelige prijzen dankzij onze werkwijze. Door onze al eerder genoemde specialisatie in taxeren kunnen wij onze kosten relatief laag houden en tegelijkertijd een goed product leveren. Het netwerk van erkende taxateurs dat Taxatie Utrecht in de loop der jaren heeft opgebouwd is iets waar wij erg trots op zijn.
Binnen 24 uur na het indienen van u aanvraag via de website nemen wij contact met u op. Over de telefoon zal u benaderd worden door één van onze erkende taxateurs. Vervolgens maakt u via de telefoon een afspraak met de taxateur om uw woning te laten taxeren. Op het taxatiemoment zult u zelf aanwezig moeten zijn om de taxateur binnen te laten. Binnen 5 dagen kunt u het taxatierapport vervolgens tegemoet zien.

Vragen? Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*