Taxatie Tarieven

Het kan per bureau of makelaar verschillen wat de prijs is die men voor een taxatie vraagt. Dit is mogelijk doordat het niet in de wet is vastgelegd wat de tarieven voor een taxatie zijn. De meeste taxateurs hebben echter wel een vaste rekenmethode voor het bepalen van de prijs. Echter in bijna alle gevallen valt over de vastgestelde tarieven te onderhandelen. Een overzicht van de prijzen die over het algemeen door taxateurs in Nederland worden gehanteerd ziet u hieronder.

Overzicht gebruikelijke taxatie tarieven

Waarde Object  Promille  Vaste kosten
< € 113.445,- 1,85 (0,00185%) € 22,69
€ 113.445,- tot € 453.780,- 1,65 (0,00165%) € 22,69
> € 453.780,- 1,50 (0,00150%) € 22,69

Wat het promille is hangt van de waarde van de woning af. Wanneer u bijvoorbeeld een woning met een waarde van 350.000 euro hebt dan hoort daar een promille bij van 1,65.

Onze taxatie tarieven

Voor elke taxatie binnen Utrecht betaalt u bij Taxatie Utrecht altijd maar één tarief. Wij hanteren geen bijkomende kosten voor verschotten, administratiekosten, Kadastrale kosten en dergelijke. U bent bij ons aan het juiste adres op het moment dat u kwaliteit en garantie wil maar geen verrassingen in de vorm van extra kosten.

Taxatie Aanvragen

U heeft genoeg gelezen en wil binnen zes werkdagen uw taxatierapport hebben? Dan kunt u direct een taxatie aanvragen. Binnen 24 uur krijgt u een telefonische reactie van één van de taxateurs van Taxatie Utrecht. We maken dan een afspraak met u voor de bezichting. Na de bezichtiging kunt u binnen vijf werkdagen het rapport verwachten.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Dit is geheel vrijblijvend, net als een taxatie-aanvraag, en verplicht u tot helemaal niets.

Vragen? Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*