Taxatie Keurmerken

Meer informatie over welke verschillende taxatie keurmerken er in de taxatiebranche bestaan kunt u hieronder vinden:

Stichting VastgoedCert

Al sinds 2004 is Stichting VastgoedCert het kwaliteitsregister van taxateurs. Taxateurs moeten aan hoge eisen voldoen om bij VastgoedCert ingeschreven te mogen staan. Op deze manier kan VastgoedCert taxateurs van uitmuntende kwaliteit garanderen. Aangezien er geen wettelijke beëdiging voor taxateurs bestaat is het verstandig om voor een geregistreerde taxateur te kiezen. Het is namelijk zo dat op dit moment iedereen zich taxateur mag noemen. Aangezien u voor het taxeren van een woning meestal veel geld betaald is het belangrijk dat de taxatie van hoge kwaliteit is.
Stichting VastgoedCert is voortgekomen uit de voormalige vakbekwaamheidsregisters van de Stichting Certificatie en Registratie Makelaar-Taxateurs o.z. (CRMT), de Stichting Register Taxateurs (SRT), het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs (NRVT) en Stichting WOZ.

Register Vastgoed Taxateurs

Een voorbeeld van een branchevereniging van taxateurs is RVT. Deze branchevereniging wordt ingezet om ervoor te zorgen dat er kwalitatief sterke taxatierapporten worden geleverd door alle aangesloten taxateurs. Aangezien RVT-taxateurs een goede kennis hebben over de wijken en regio waarin zij taxeren kunnen zij over het algemeen goed bepalen wat de invloed van externe factoren op de waarde van uw woning is. Op welke manier de waarde van uw woning bepaald is kan door een RVT taxateur altijd precies worden uitgelegd. Een RVT-taxateur is daarnaast altijd uitstekend op de hoogte van de plannen en voor schriften van de gemeente.

Meer informatie over Taxatie Keurmerken

We proberen altijd zo volledig mogelijk te zijn. Toch kan het voorkomen dat u nog niet helemaal het antwoord op uw vraag heeft gevonden. In dat geval kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om direct een taxatie aan te vragen.

Vragen? Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*