Veelgestelde Vragen

Hoe vraag ik een taxatie aan?

Het is bij ons zeer eenvoudig om een taxatie aan te vragen. Op onze website klikt u simpelweg op de pagina ‘Taxatie aanvragen’. Nu hoeft u enkel nog maar het formulier in te vullen en op te sturen. Vervolgens hoeft u niets meer te doen. Taxatie Utrecht neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe snel krijg ik reactie op mijn taxatie aanvraag?

Wij nemen altijd zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Dit zal altijd binnen 24 uur na het versturen van het aanvraagformulier gebeuren.

Binnen hoeveel tijd krijg ik de taxatie te horen?

Binnen vijf werkdagen na de taxatie kunt u het taxatierapport verwachten. Wij kunnen dit mogelijk maken doordat onze taxateurs vele jaren ervaring hebben en volledig gespecialiseerd zijn in het taxeren.

Hoe gaat de Taxateur te werk?

Binnen 24 uur na het indienen van u aanvraag via de website nemen wij contact met u op. Over de telefoon zal u benaderd worden door één van onze erkende taxateurs. Vervolgens maakt u via de telefoon een afspraak met de taxateur om uw woning te laten taxeren. Op het taxatiemoment zult u zelf aanwezig moeten zijn om de taxateur binnen te laten. Vervolgens kunt u het taxatierapport binnen vijf dagen tegemoet zien.

Hoeveel geld ben ik kwijt voor een taxatie?

Bij Taxatie Utrecht betaalt u slechts 495 euro voor een All-In, NWWI-Taxatie. Bij deze taxatie zijn de btw en extra kosten inbegrepen. Op deze manier weet u van tevoren exact hoeveel u kwijt bent.  

Wat betekent NWWI?

NWWI staat voor Nederlandse woning waarde instituut en is een keurmerk voor woningtaxaties. Er worden duidelijke criteria gegeven voor een goede taxatie door het NWWI keurmerk. Kwaliteit is één van de belangrijkste speerpunten van Taxatie Utrecht. Dit is dan ook waarom wij ons enkel bezig houden met kwalitatieve NWWI taxaties.

Hoe kan het dat taxatie-Utrecht voor zo’n lage prijs deze dienst kan aanbieden?

Dankzij onze specialistische werkwijze kunnen wij onze dienst zeer voordelig aanbieden. Bij Taxatie Utrecht wordt er altijd naar gestreefd om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Een voorbeeld van hoe zich dit uit is het feit dat wij ons enkel toespitsen op taxeren en de manier waarop wij onze aanvragen verwerken.

Geven de veelgestelde vragen geen antwoord op uw vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet gezien? Neem dan contact met u op zodat wij deze vraag voor u kunnen beantwoorden.

Vragen? Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*