Taxatie Garantie

Het leveren van kwaliteit vinden wij bij Taxatie Utrecht één van de belangrijkste dingen die er zijn. Om deze reden geven wij dan ook op al onze taxatierapporten een garantie. De volgende punten vallen binnen onze Taxatie Garantie:

Garantie op gecertificeerde taxateurs

Wij geven u bij Taxatie Utrecht de garantie dat er alleen taxateurs rondlopen die in de registers van VastgoedCert of SCVM gecertificeerd zijn. Verder zijn alle taxateurs van Taxatie Utrecht bij één van de brancheorganisaties aangesloten: VBO, NVM, LMV of RVT. Onze taxateurs zijn uiteraard volledig op de hoogte van de ontwikkelingen en woonmarkt omstandigheden in Utrecht.

Garantie op gebiedsexpertise

Door jarenlange werkervaring in Utrecht beschikken alle taxateurs van Taxatie Utrecht over een zeer goede kennis van de Utrechtse woningmarkt. Onze taxateurs zijn ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Garantie op eisen taxatierapport (CHF)

Iets waar wij altijd streng op toezien is dat onze taxatierapporten voldoen aan de eisen van het laatste model taxatierapport financiering woonruimte van het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF). Dit is omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Garantie op erkenning

Wanneer u een taxatierapport laat schrijven door Taxatie Utrecht wort het altijd erkent door een bank of hypotheekverstrekker. Wanneer het voorkomt dat uw taxatierapport toch niet wordt erkent dan kunt u het desbetreffende object kosteloos door ons opnieuw laten taxeren.

Garantie op snelheid

 • U krijgt van ons de garantie dat er binnen 24 uur na de aanvraag van uw taxatie telefonisch contact met u wordt opgenomen.
 • Direct nadat u uw aanvraag heeft gedaan wordt er door ons een taxateur in de regio gecontacteerd. Vervolgens neemt de taxateur met u en/of de verkopende partij contact op.
 • Vervolgens kunt u het taxatierapport verwachten binnen 5 dagen na de taxatie.

Kortom

Het komt er dus op neer dat u met een gerust hart een object kunt laten taxeren bij Taxatie Utrecht en u zich geen zorgen hoeft te maken over of het taxatierapport wel of niet door hypotheekverstrekkers en banken wordt erkend. Wanneer het taxatierapport in een enkel geval toch niet wordt erkend kunt u er vanuit gaan dat u een kosteloze hertaxering krijgt.

Ik wil nu een taxatie aanvragen bij Taxatie Utrecht

Vragen? Neem contact op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Toevoegingen of opmerkingen:*